Якщо швидко, то це означає, що користувач рідко відповідає

Фотографії, які були позначені як «еротичний», можна переглядати лише ті користувачі, які погодилися переглядати еротичний контент

Ви можете прочитати більше про це та змінити свої уподобання в розділі « Якщо позначити фото як «еротичний», він буде видний тільки тим користувачам, які погодилися переглядати еротичний контент. Ви можете прочитати більше про це та змінити свої уподобання в розділі «Пошук не доступний бо ви відключили «участь анкети в пошуку»

About